Termeni si conditii

Folosirea, vizitarea si comandarea produselor de pe site-ul nostru implica acceptarea termenilor si conditiilor ce vor fi detaliate in paragrafele urmatoare. Ne asumam dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari site-ului , structurii acestuia sau orice alte modificari ce ar putea afecta site-ul, fara a fi necesara o notificare prealabila catre utilizatori, in acest sens.

Comunicarile electronice, telefonice.

Prin accesarea site-ului, vizitarea, folosirea, cumpararea de produse, comunicarea se realizeaza in mod electronic, considerandu-se astfel ca utilizatorul consimte prelucrarea datelor cofidential in conformitate cu normele si legile in vigoare.

Returnarea produselor

Produsele comandate de pe site-ul nostru pot fi returnate in cel mult 12 zile lucratoare de la data primirii.
In cazul in care produsele achizitionate nu corespund asteptarilor dumneavoastra, va vom restitui contravaloarea acestora cu exceptia costurilor de transport si expeditie tur-retur. Toate produsele oferite de catre noi beneficiaza de garantie si sunt livrate in ambalaje specifice.

Comentariile postate pe site

Persoanele care acceseaza site-ul nostru pot face comentarii, pot trimite sugestii, intrebari sau alte informatii, atata timp cat continutul lor nu este: ilegal, obscen, defaimator, amenintator, nu incalca drepturile de proprietate intelectuala, nu tulbura in nici un fel viata privata a altor persoane, nu contine virusi. Ne rezervam dreptul de a sterge orice astfel de mesaje identificate pe site. Firma noastra nu va fi responsabila si nu va putea fi obligata la nici un fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de astfel de comunicari.

Declinarea responsabilitatii

Nu ne asumam responsabilitatea si nu poate fi facuta responsabila pentru pagubele aparute prin folosirea in orice fel a produselor cumparate prin intermediul site-ului. Nu ne asumam raspunderea pentru problemele de compatibilitate cu produsele achizitionate de la alte firme si nu ne asumam nici o raspundere in cazul in care produsele achizitionate de la firma noastra sunt folosite in conditii necorespunzatoare cu specificatiile tehnice ale produsului respectiv. Datorita modificarilor (design sau tehnic) de catre producatori si furnizori al produselor aflate pe site (imagini, specificatii tehnice, pret) vor fii comunicate clientilor inaintea confirmarii cererii de cumparare sau vanzare al acestora din urma. In cazul in care preturile sau alte detalii referitoare la produse au fost afisate gresit, inclusiv din cauza faptului ca au fost operate gresit in baza de date, firma noastra are dreptul sa anuleze comanda respectiva si sa anunte clientul despre eroarea aparuta, in cel mai scurt timp.

Litigiile

Conflictele aparute intre utilizatorii site-ului si firma noastra vor fi rezolvate pe cale amiabila in termen de 15 zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor, de catre utilizator. In cazul in care litigiul nu este solutionat pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane.

Protectia datelor cu caracter personal

Prelucrarea de date cu caracter personal se face cu buna credinta, pentru scopuri legitime, cu respectarea cerintelor legale si in conditii care sa asigure securitatea tehnica a datelor.
Va aducem la cunostinta ca in conformitate cu Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, aveti dreptul de informare, dreptul de a accesa si/sau rectifica datele cu caracter personal ce va sunt procesate, dreptul de a va opune in orice moment la prelucrarea datelor cu caracter personal, in baza unor motive justificate si temeinice, conform prevederilor legale relevante, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a va adresa justitiei.